diumenge, 9 de desembre del 2007

Benvinguts a la nova imatge del Bloc Meteontinyent

Unes paraules per donar-vos la benvinguda a aquest espai web, el BLOC METEONTINYENT, una branca del lloc Meteontinyent.es, que gestione des de fa cosa d'any i mig i en el qual mostre en temps real, "quasi" les 24 hores del dia, les condicions meteorològiques a Ontinyent.

Les dades les pren una estació automàtica, la part fonamental de l'observatori, i que es troba situada al terrat d'un edifici de quatre plantes al barri del Llombo d'Ontinyent.

Aquest bloc ja té història, la podeu trobar ací, però he decidit introduir algunes modificacions i un canvi d'imatge. Trobareu, entre altres coses, els resums que setmanalment publique al setmanari CRÒNICA, els resums amb les dades mensuals més rellevants, fotografies, comentaris sobre situacions meteorològiques especials i tot allò que crec que puga compartir amb els aficionats a la meteorologia de la Vall d'Albaida, comarques veïnes i, per què no, de qualsevol lloc del nostre planeta.

De nou benvinguts i espere les vostres col·laboracions, suggerències i comentaris.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'alegre per el canvi. Ara ja no apareixen anuncis, i blogger ofereix més possibilitats a l'hora de personalitzar un bloc com cal.

Per molt de temps, resums, temporals i reportatges.

Anònim ha dit...

Enhorabona Felet pel nou disseny del Bloc. Sembla que està molt bé estructurat i a més a més resulta molt atractiu a l'hora de llegir-lo.
Esperem vorer molt prompte fotos i reportatges de nevades.