divendres, 5 de setembre del 2008

Cigonyes descansant a Ontinyent

Aquest matí he anat a fer-me un café a un bar que hi ha prop de casa quan m'ha sorprés veure, revolant pels edificis, un au de grans dimensions. Poc després m'he fixat que hi havia tres cigonyes reposant al terrat d'un edifici del carrer Ovidi Montllor d'Ontinyent. M'he fet el café, he tornat a casa a per la càmera i he pogut fer algunes fotos, de les quals se'n poder salvar dues. Després, quan s'han enlairat, he comprovat que n'eren quatre.

Ací les teniu, ja que no és una estampa massa habitual de trobar en una ciutat, i menys quan anem atrafegats i sense temps de mirar més enllà del vehicle que tenim davant o anem pendents de les nostres preocupacions.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Les he vistes a l'informació del temps de TV3, ahir al migdia. Això és senyal d'algun canvi en la meteorologia?

Rafael F. ha dit...

Un conegut d'Otos també les ha vist i no recorda que s'hagen vist mai abans. Home, no crec que siga així, segurament sí que hauran passat cigonyes per la zona però no ens haurem adonat del seu pas...

Amb seguretat això significa que la tardor ja està al caure, i les calorades d'aquestos passats dies arriben a la seua fi. Estaria bé que algú que entenga més del tema diguera la seua, si és habitual veure cigonyes per ací a començaments de setembre o és un fet inusual.