dimecres, 10 de desembre del 2008

Problemes amb el web "ontimet.es"

Des de fa uns dies, el web "germà", www.ontimet.es, gestionat per Jesús Martí, i que també acull les dades de www.meteotos.com, està fora de servei, per uns problemes tècnics en l'empresa que li proporciona allotjament web. Per això mateix, les estacions de Germanies i Otos no apareixen al llistat de meteoclimatic. Per contra, el fòrum d'ontimet segueix funcionant amb normalitat, encara que no es poden adjuntar imatges als missatges.

Des d'ací vos demanem una mica de paciència, i esperem de tot cor que l'esforç que Jesús posa per tindre un web de primera categoria tinga com a recompensa l'estar de nou en línia en poques hores.

Mentrestant, com a mal menor, podeu consultar les dades actualitzades a meteontinyent, un web més modest i que aspira a complementar la tasca que realitza el company Jesús. Ànim!

Edite el divendres 12 a les 16:35:

Per fi, este matí del divendres han quedat resolts els problemes i tornen a estar disponibles les dades de les estacions d'Ontinyent - Germanies, Ontinyent - sant Josep i Otos. Així que... a gaudir de la meteo!