dimarts, 15 de desembre del 2009

Més de 4000 visites en dos dies!

L'episodi meteorològic que acabem de viure, amb neu en la major part de la Vall d'Albaida i comarques veïnes, precipitació acumulada important i fred intens, ha provocat que l'interés per la informació meteorològica s'haja disparat.

En un esforç sense precedents, meteontinyent s'ha mantingut on-line les 24 hores del dia, actualitzant les dades de l'estació del Llombo cada 5 minuts (quan de manera habitual s'actualitzen cada 10 minuts), i la resposta ha sigut impressionant: més de 4000 visites en dos dies!

Ahir, dilluns 14, es van assolir les 2721 visites, i el diumenge 1453. Ja el dissabte es van superar amb escreix les xifres habituals del cap de setmana, amb 468 visites. Hui dimarts, a primera hora de la vesprada, s'han superat les 700 visites, i és probable que s'arribe a les 1000 donada la baixada tèrmica que s'espera.

En definitiva, fa goig saber que esteu ahí, seguint l'evolució meteorològica i confiant en les dades que ofereix una estació amb segell de qualitat destacada a la xarxa meteoclimatic.

Gràcies a tots i totes, i a veure si algun anunciant més s'anima a aprofitar el potencial d'un web creat amb la intenció d'informar sense ànim de lucre.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Estimat amic Ferran:
Gràcies a la teua estació els que estem lluny de la terra tenim la possibilitat de seguir minut a minut l'oratge de la nostra "pàtria". Gracies pel teu esforç.

Des de les terres dentrals catalanes.

Família Sanchis-García