divendres, 29 d’abril de 2011

Nova secció de notícies a la plana principal de meteontinyentmeteontinyent segueix introduint millores en els serveis que ofereix a tota la gent que consulta habitualment la plana principal del web. A partir d'ara, teniu disponible un bloc de notícies que s'actualitzen automàticament. Com podeu observar, està dividit en dues parts.

A l'esquerra, "quatre gotes" presenta les últimes informacions en temps pràcticament real, aprofitant la immediatesa d'algunes xarxes socials com twitter. Malgrat ser comentaris d'un indubtable interés, solen ser molt breus i superficials. De tota manera, no trobareu entrades insubstancials ni algunes de les "tonteries" que omplin estes xarxes.

Per contra, a la dreta teniu "fent saó", que s'organitza partir de "blogs" i llocs en els quals les informacions estan més treballades, fruit d'una major reflexió (normalment) i un treball més acurat.

Esperem que estos canvis vos agraden i els doneu a conéixer a les vostres amistats mentre pensem com introduir d'una manera amigable tot allò referent a l'omnipresent facebook.