dilluns, 2 de gener del 2012

Més canvis en l'apariència de meteontinyent

Després dels canvis introduïts al llarg de les últimes setmanes a les planes dels observatoris de sta. Anna nord i Fontanars - Torrevellisca, amb el començament d'any arriba el torn de les modificacions de la plana principal del portal.

 Presentació de les dades de Fontanars - Torrevellisca i Ontinyent - sta. Anna nord

Com podeu comprovar, no són canvis d'envergadura: es mantenen les "esferes" principals (un dels trets principals de la plana), que canvien el disseny, però es reorganitza la informació de les dades actuals.

"Rellotges" del GraphWeather i la resta de dades

Es recuperen els gràfics del programa Weatherlink, senzills però efectius. I desapareix el menú de l'esquerra, que es col·loca horitzontalment per tal proporcionar a la plana un elegant equilibri visual.

Gràfics del Weatherlink i menú principal

També s'afegeixen a la part inferior les dades meteorològiques actualitzades d'algunes poblacions importants pròximes a Ontinyent, gràcies a les "pastilles" de meteoclimatic.

Agraïm la confiança que dipositeu en "meteontinyent" i que li doneu difusió entre els vostres coneguts/es. Que tingueu un bon any 2012 i que l'oratge vos acompanye quan el necessiteu!