diumenge, 7 d’abril de 2013

Accés al portal meteontinyent a través del mòbil o "smartphone"

L'accés a la informació de tota mena, també a la meteorològica, es fa cada vegada més en mobilitat, des de qualsevol lloc, amb mòbils avançats i altres aparells.

Encara que moltes aplicacions mostren de manera automàtica dades meteorològiques de qualsevol lloc (que no necessàriament són reals) i previsions aproximades, res millor que saber la temperatura autèntica proporcionada per les estacions de meteontinyent, així com les dades del vent, precipitació, radar, etc.

Per això recomanem que l'accés des del mòbil el feu a través de l'enllaç corresponent: a Ontinyent - Llombo, a Ontinyent- afores nord i Fontanars - Torrevellisca. Afegiu-lo als vostres "favorits" del telèfon! A més, trobareu que ara teniu més informació a l'abast, a un sol clic.

 
Captura de pantalla de la versió per a mòbils

Fa unes setmanes ja vàrem publicar un article explicant totes les possibilitats que teniu per tal d'accedir a les diverses informacions que difon meteontinyent (facebook, twitter, google+, etc.).

I si voleu personalitzar la pantalla d'inici amb la vostra estació preferida de la xarxa meteoclimatic, podeu fer-ho amb una aplicació disponible per a Android i iOS.

Aspecte de meteoclimatic per a Android

Si no estàs ben informat, és perquè no vols!