diumenge, 10 de gener del 2016

Assemblea d'AVAMET a Alzira


El segon dissabte de gener és la data en què tradicionalment AVAMET celebra la seua assemblea anual. Bé, en realitat enguany van ser ni més ni menys que tres assemblees, ja que el creixement de l'associació obligava a convocar dues d'extraordinàries. A la fi, en una jornada maratoniana que acabava quasi a les 9 de la vesprada, AVAMET va eixir reforçada i preparada per als reptes futurs.

Com en cada trobada, un bon esmorzar primer i un complet dinar al migdia (ambdós al restaurant la Gallera d'Alzira) van permetre agafar forces i gaudir d'interessants converses i comentaris com ara " fins quan durarà el ponent" o "ja no paga la pena que faça fred".

 La junta directiva en la primera de les assemblees

Cal agrair a l'actual junta directiva i als socis més actius la seua extraordinària tasca, que ha fet visible l'associació entre la societat valenciana (i de fora) i es concreta en els nombrosos convenis de col·laboració signats amb diferents organitzacions públiques i privades i una extraordinària quantitat d'activitats tant per a socis com per al públic en general. La incorporació de 50 nous socis només en l'últim any és una mostra de la vitalitat de l'associació. A mesura que avance l'any anireu tenint informació de les diferents activitats que s'organitzaran i a les quals podreu unir-vos sense cap compromís.

 A punt de començar la sessió vespertina a la Casa de la Cultura d'Alzira

Instal·lació de noves estacions meteorològiques, més convenis de col·laboració, seminaris, excursions, samarretes, concursos, calendaris, la nova web, ..., una sèrie de reptes que a poc a poc s'aniran fent realitat.

El calendari, amb espectaculars fotos dels socis, va ser tot un èxit

El famós embut que permet ajustar la precipitació de les estacions Oregon