dimecres, 10 de juliol del 2019

Pròxima migració del web meteontinyent al servidor d'AVAMET

D'ací a unes setmanes completarem la migració del nostre portal web, meteontinyent, als servidors d'AVAMET. En realitat serà una integració, en el sentit que evitarem duplicar dades i gràfics. A partir d'eixe moment les plantilles que estem pujant al web des de fa anys desapareixeran i les dades meteorològiques de les nostres estacions, així com els diferents gràfics i recull d'històrics, seran els que es generen automàticament a la MXO d'AVAMET. Si alguna cosa no funciona bé els pròxims dies, us demanem disculpes.


No, meteontinyent no desapareixerà. Seguirem informant a través de les xarxes socials com fins ara, i trobareu els enllaços a les previsions i altres informacions a la plana principal, però les dades de temperatura, precipitació, les gràfiques, etc., seran les que es mostren als diferents serveis d'AVAMET, actualitzades cada cinc minuts.



El manteniment d'un allotjament web amb garanties i el tràfic associat tenia tot el sentit quan, fa uns anys, no existia res semblant a AVAMET. L'actualització manual de les dades històriques perd tot el sentit quan tenim una impressionant xarxa d'estacions, la MXO, que els genera automàticament. A més, ara per ara suposa un cost difícil d'assumir sense l'ajuda dels negocis i empreses locals, que per un preu mòdic podien patrocinar la nostra pàgina i no han mostrat l'interés que esperàvem. Només MULTIÓPTICAS BORJA, CETA AUTOESCOLES i EL PERIÒDIC D'ONTINYENT s'han mantingut fidels al llarg del temps, confiant en el nostre projecte.

En fi, acaba una etapa en meteontinyent i en comença una altra en la què aprofitarem tota la potència de la que, ara mateix, és la xarxa d'estacions de referència al territori valencià, la MXO d'AVAMET, en constant creixement i la qual va afegint noves funcionalitats dia rere dia.