divendres, 30 de juliol del 2010

Novetats al web meteontinyent

Aprofitant el temps lliure del que puc gaudir estos dies, he aprofitat per introduir alguns canvis en el disseny del web meteontinyent. S'ha reorganitzat el menú de navegació de la part esquerra, s'ha situat en la part superior la finestra d'actualització de twitter (dotant-la d'un disseny mínim) i també apareix una finestreta des de la qual es pot accedir a les últimes informacions que es publiquen al bloc meteontinyent.

A dalt del tot apareixen les imatges promocionals dels nous patrocinadors del web, als quals agraisc l'esforç que estan fent enmig d'una conjuntura econòmica complicada i la confiança que dipositen en el projecte meteontinyent. Gràcies al seu suport, prompte podrem enllestir una nova aventura que està mig embastada i de la qual vos informaré tan bon punt en tinga notícies. També vos avance que els problemes tècnics que últimament està tenint l'estació automàtica de Fontanars - Torrevellisca estaran solucionats (si tot va bé) d'ací a uns dies.

I com no, gràcies als nombrosos "anònims" (i no tant anònims) que visiten habitualment el web per informar-se del temps que fa, que farà i que ha fet per esta terra assolada per l'estiu, la crisi i altres circumstàncies diverses.