dijous, 8 de desembre del 2011

Canvis en el disseny d'algunes planes de meteontinyent

De tant en tant cal plantejar-se si es pot millorar algun detall en la informació que des de meteontinyent s'ofereix tant a l'aficionat com al públic en general. I ha arribat el torn a les planes de les estacions automàtiques d'Ontinyent - sta. Anna nord i Fontanars - Torrevellisca, que han rebut alguns retocs. Ara tenen en comú la part central, és a dir, la graella on es mostren les dades meteorològiques, que ha guanyat en senzillesa. A més, es mostren les informacions que meteontinyent difon a través del canal de twitter.

En el cas de l'estació dels afores d'Ontinyent és fonamental que la plana "pese" poc, procurant que no es dispare la tarifa d'internet mòbil. Per això el seu disseny és molt bàsic. I no oblideu que cada 3 ó 4 hores podeu rebre les dades a través d'un canal propi de twitter.

Pel que fa a la plana de l'estació dels afores de Fontanars dels Alforins, és cert que necessitava una actualització. Se li ha donat més lluminositat i amb el canvi del bloc central té un aspecte més polit.

Un parell d'imatges de com han quedat les pàgines:



Ara cal repensar amb més calma de quina manera es poden introduir canvis semblants en la plana principal del portal, ja que ens agradaria mantindre els "rellotges" i a més apareixen molts enllaços amb informacions de referència que han d'aparéixer forçosament. S'admeten idees i propostes. Si vos pareix més còmode, feu-ho a través del facebook.