dimarts, 22 de maig de 2012

Nou equipament meteorològic per a l'observatori de Fontanars - Torrevellisca

Després de no pocs maldecaps, l'estació automàtica Davis Vantage Pro de Fontanars - Torrevellisca ha sigut actualitzada al model més recent Pro2, amb la qual cosa esperem que els problemes en la recepció de les dades meteorològiques s'acaben definitivament. Des de fa molts mesos, les interferències de diversos enginys electrònics deixaven "morta" la transmissió de les dades exteriors a la consola connectada a l'ordinador.

Tot seguit teniu un petit reportatge dels detalls de l'operació. En primer lloc, tenim el nou equipament: un plat amb els sensors TH, altre plat amb la caixa ISS i la consola sense pantalla WeatherEnvoy:
Aspecte exterior de la Davis Vantage Pro abans de l'actualització:
Les maleïdes vespes havien fet esta vegada la seua llar en la mateixa cassoleta del pluviòmetre:Els plats desmuntats i una miqueta polsosos:Esta és l'estructura que suporta els plats de formen la gàbia meteorològica:
I així de flamant ha quedat la nova estació:Les primeres proves mostren que la recepció de les dades és totalment satisfactòria (100% de fiabilitat). Així, doncs, podem seguir gaudint de l'espectacular meteorologia que ens regala la zona de Fontanars dels Alforins.