dilluns, 1 d’agost del 2011

Les dades meteorològiques d'Ontinyent, ara actualitzades a través de twitter

Coincidint amb els 5 anys de vida del portal meteontinyent, arriba una novetat important: les dades meteorològiques de les estacions del Llombo i sta. Anna-nord estan disponibles de manera automàtica a través de la xarxa twitter.

El mecanisme és molt senzill: si estàs donat d'alta a twitter (és fàcil crear un compte si no ho estàs), només cal que seguisques l'usuari @estaciollombo (en el cas de l'observatori urbà) o @estaciosantana (per a l'observatori dels afores nord). Aproximadament cada tres hores t'arribarà una "piulada" (o "tuit") amb les dades meteorològiques actualitzades:
Allà on estigues, a través del teu mòbil, smartphone, tauleta, portàtil, etc., tindràs les dades de l'oratge a Ontinyent ben actualitzades. Si ets un usuari habitual de les xarxes socials, ja ho saps...

També està disponible des de fa temps l'usuari @meteontinyent amb l'última hora, les alertes oficials, les previsions, etc.

I recorda que la versió mòbil del portal permet consultar les dades amb una freqüència d'actualització major: cada 10 minuts.