Amb il·lusió i l'assistència de la majoria de socis i alguns acompanyants, es van proposar algunes idees per tal de donar a conéixer l'existència de l'associació i augmentar el nombre d'associats. També es va debatre la manera de col·laborar amb l'AEMET en situacions de riscos meteorològics, i es va acordar una nova trobada d'aficionats a Pego el 24 de març, coincidint amb el dia meteorològic mundial que se celebra el 23 del mateix mes.
José Ángel Núñez ens va guiar per les instal·lacions d'AEMET, explicant-nos el funcionament del GPV (grup de vigilància i predicció) i ens va ensenyar els arxius on es guarden els milers de targetes amb dades que des de fa gairebé un segle envien puntualment els observadors (actualment uns 220) i que estan en procés de digitalització.
Posteriorment, i com ja es tradicional en les trobades dels "meteoaficionats", un sopar de germanor va posar fi a una jornada en la què aficionats de diferents comarques de Castelló, Alacant i València es van desplaçar al cap i casal per xarrar sobre meteorologia, intercanviar experiències i enllestir alguns projectes.
Esteu convidats a fer-vos socis d'AVAMET, una associació jove però amb un futur prometedor. Més informació ací.
(Fotografies de Segi Segura "meteonix")
D'esquerra a dreta: Daniel Millán (tresorer), Manuel Cervera (secretari) i Jesús Martí (president).
Alguns dels assistents a l'assemblea.
Sopar al "Whitehouse" (fotografia de Daniel Millán).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada