dilluns, 18 de gener del 2016

Acord de col·laboració entre l'ajuntament de l'Olleria i AVAMET

Fa poques hores s'ha signat un conveni de col·laboració entre l'ajuntament de l'Olleria i AVAMET (Associació Valenciana de Meteorologia), segons el qual les dades de l'estació meteorològica de l'ajuntament apareixeran a la "meteoxarxa online" gestionada per l'associació, dins de l'apartat d'entitats col·laboradores. Això donarà més visibilitat a la informació meteorològica en temps real que proporciona l'estació Davis Vantage Pro2 propietat de l'ajuntament. Així mateix, l'associació vetlarà per tal que les dades siguen fiables.


En març de 2011 (fa quasi 5 anys) es van presentar oficialment l'estació i la plana web, i com en aquell moment meteontinyent ha col·laborat desinteressadament en l'assessorament tècnic. Això permetrà que, una vegada configurat el programari, les dades apareguen també a les xarxes Wunderground i Weathercloud a partir de la pròxima setmana.


Agraïm a Oscar Sanz les seues gestions d'última hora i a la regidora d'Urbanisme, Economia, Educació i Medi Ambient, Ruth Martínez, les facilitats que ens ha brindat en la signatura de l'acord.

Representants d'AVAMET amb la regidora Ruth Martínez i l'alcalde, Julià Engo.