dimarts, 30 de gener del 2018

L'estació meteorològica de Martínez Valls s'incorpora a meteontinyent

I també a la MXO d'AVAMET!

No només això: dos entitats educatives ontinyentines (La Pureza de María i l'IES Jaume I) han decidit associar-se a AVAMET i incorporar les dades de les seues estacions meteorològiques a la MXO, la xarxa meteorològica valenciana de referència amb més de 350 estacions. Són ja 8 les estacions d'Ontinyent que pugen dades a la mateixa! Però anem a pams.

L'estació que hem incorporat al nostre portal va estar en funcionament fa uns anys pujant les dades  a meteoclimatic. El seu propietari, Alejandro Soriano, s'ha unit a AVAMET i ha decidit que les dades de la seua Davis Vantage Pro2 estiguen disponibles a meteontinyent. Situada en la zona comercial de Martínez Valls és la més cèntrica de les nostres estacions.





Per altra banda, tant el col·legi Pureza de María com l'IES Jaume I s'han associat a AVAMET. En el primer cas amb la recent adquirida Davis Vantage Vue, mentre que El Jaume I atresora una llarga trajectòria amb instrumentació meteorològica professional: ha estat present des de fa molts anys a meteoclimatic i la seua plana web és una referència. Agraïm la bona disposició de Rafa Gandia i l'equip directiu del centre confiant en el projecte d'AVAMET.

Ací un detall del mapa de la MXO d'AVAMET amb les estacions d'Ontinyent: