dissabte, 12 de febrer del 2011

Finalista en els 2ns premis blocs de les Comarques Centrals!

Gràcies al suport popular que des d'ací vos agraïsc, El BLOC METEONTINYENT ha quedat finalista en els 2ns premis Blocs de les Comarques Centrals, concretament en la categoria "Educació, Ciència i Tecnologia". Una iniciativa d'El Penjoll, art de paraula, una revista de caire satíric que, amb col·laboracions diverses, s'edita a Xàtiva.

Com podreu observar en els resultats de les votacions, l'activitat "blogaire" a les nostres comarques és ben viva, malgrat la impetuosa irrupció de les xarxes socials (facebook i altres) des de fa algun temps.

Un inesperat reconeixement a una tasca desinteressada i fosca que des d'ací, el web , diversos fòrums temàtics (ontimet, meteored, etc.) i el twitter  desenvolupe amb una certa regularitat des de l'any 2006.

Molta sort a tots els nominats i ens veiem a l'Alcúdia de Crespins el dissabte 19 de febrer en una "impressionant" cerimònia que s'està improvisant a l'efecte  ;)

Actualitzat el diumenge 20 de febrer, 10:00
Finalment el premi se'l va endur "Pols d'estels", el magnífic bloc que actualitza sovint Enric Marco i al qui felicite des d'ací.

Ens ho vàrem passar molt bé a la "gala" de lliuraments de premis, i vam gaudir d'una emotiva actuació de Pep Gimeno "Botifarra".

2 comentaris:

El Penjoll ha dit...

Com no disposem de la teua adreça de correu, servisca este comentari per informa-te que el teu bloc és un dels finalistes dels 2ns Premis blocs de les Comarques Centrals del PV i ens agradaria que assistires a la cerimònia de lliurament dels premis que se celebrarà el proper dissabte, 19 de febrer, a les 18h. a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia de Crespins. En El Penjoll

Rafael F. ha dit...

Allà hi seré... i ben acompanyat!