diumenge, 10 de juliol del 2011

L'estació Ontinyent - sta. Anna nord, també en versió mòbil


Des dels seus inicis, el portal web meteontinyent ha tingut una versió "mòbil", alleugerida de menús i imatges, ideal per ser consultada des del mòbil o el que fa uns anys s'anomenava PDA. Les dades meteorològiques corresponien a l'estació automàtica del barri ontinyentí del Llombo:


Ara, seguint amb el procés de consolidació i millora de l'estació "bessona" situada a la zona del disseminat nord d'Ontinyent, oferim també la possibilitat de consultar les dades en versió "mòbil". Des de la part superior de la plana principal de l'observatori teniu l'accés per accedir a les dades (s'actualitzen cada 15 minuts) i per guardar-lo com a "preferit" (o, per què no, com a plana d'inici) en la navegació web a través del vostre smartphone:


Com podeu observar a les captures, des de les dues planes esmentades teniu accés a les planes principals de les respectives estacions i també a la xarxa meteoclimatic.

Espere que trobeu utilitat a estes renovades versions "light" de les estacions de meteontinyent i les consulteu sovint des dels vostres mòbils.