diumenge, 30 de setembre del 2012

Trobada d'aficionats i socis d'AVAMET a Xàbia

A iniciativa de Toni Bolufer (meteoxàbia), el passat dissabte 29 de setembre es van reunir a Xàbia una trentena d'aficionats a la meteorologia, la major part d'ells socis d'AVAMET. meteontinyent hi va estar present en una jornada caracteritzada per un ambient de germanor ja clàssic en estes trobades. A més, l'oratge va acompanyar, i ens va obsequiar amb un matí assolellat i d'una visibilitat esplèndida, idoni per gaudir d'uns paisatges espectaculars. Inclús a última hora de la vesprada, els "caçatempestes" més atrevits, alguns d'ells vinguts des de Madrid, van tindre l'oportunitat de seguir el rastre de les tempestes que es van formar.

Ací teniu una de les vistes que vam assaborir a l'excursió que a tal efecte es va realitzar:


Com veieu, el paisatge requeria fer-hi un bon grapat de fotografies:


Ací teniu a Toni Rubio ("alzimet"), Alberto Lunas (un dels millors "meteofotògrafs" d'Espanya) i d'esquenes a Mario ("carboner"):
 

I la platja de la Granadella, un lloc excepcional per gaudir d'un bon dinar i on posteriorment va tindre lloc una reunió de treball:


La pròxima trobada de l'AVAMET es realitzarà amb tota seguretat després de les festes de Nadal, coincidint amb l'assemblea de socis.

Volem agrair públicament a Toni Bolufer la seua atenció amb tots els qui ens vam reunir, i esperem que a la pròxima trobada siguem més gent (alguns no va poder assistir). També ens vam alegrar de retrobar-nos amb companys de la zona centre que feia anys que no véiem personalment.

Potser ara és el moment de fer-te soci d'AVAMET!