dissabte, 26 de març del 2011

L'estació meteontinyent - sta. Anna, també a les xarxes Wunderground i Awekas

 

Amb l'objectiu de potenciar la immediatesa de la informació meteorològica i posar-la a disposició de la major quantitat possible de gent, el portal web meteontinyent acaba d'incorporar l'estació Ontinyent -sta. Anna Nord (situada als afores del terme) a les xarxes meteorològiques internacionals Wunderground i Awekas.

D'esta manera, l'internauta tindrà dades complementàries a les que ofereixen altres estacions de la zona també presents a les citades xarxes, com la del Llombo, la de Germanies i la de la Solana.

A més, ja vos podem avançar que, en les pròximes setmanes, l'observatori meteontinyent -sta. Anna gaudirà d'una sèrie de millores que augmentaran la fiabilitat de les dades que ofereix. En concret, està previst pujar l'anemòmetre a una altura superior per tal de mesurar ratxes de vent més fortes. I més avant, els sensors de temperatura, humitat relativa i pluviòmetre automàtic es col·locaran a 1,5 m del terra, protegits per una tanca, de manera que la mesura de les temperatures màximes i mínimes s'ajustaran encara més als estàndards meteorològics.

Ací teniu unes captures de la presentació de les dades de l'estació Ontinyent - sta. Anna nord a les xarxes Wunderground i Awekas: