dilluns, 7 de març del 2011

Març, mes de la meteorologia a l'Olleria

Amb motiu de la inauguració oficial de la nova estació meteorològica automàtica de l'Ajuntament de l'Olleria, les àrees de Medi Ambient (Agenda 21) i Participació Ciutadana han organitzat "Març, el mes de la meteorologia", amb tot un seguit de tallers i xarrades que tindran lloc entre el 10 i el 29 de març de 2011.

Fa uns mesos va sorgir el projecte d'instal·lar una estació meteorològica que mostrara les dades per internet. A través d'Òscar Sanz, meteontinyent ha assessorat el consistori en l'adquisició, muntatge i posta en marxa d'una estació Davis Vantage Pro2 sense fil, l'aparell idoni per la seua fiabilitat que la majoria d'organismes i també molts particulars fan servir per emmagatzemar dades meteorològiques i mostrar-les a través de la xarxa.

A poc a poc, el projecte s'ha fet realitat, i després de les proves pertinents, en uns dies quedarà definitivament enllestida la plana web corresponent. A més, les dades estaran disponibles al projecte meteoclimatic, una referència en el món dels aficionats a la meteorologia i cada vegada més consultat pels diferents mitjans de comunicació.

La presentació de l'estació es farà el dijous 10 de març, a les 20 hores, al Teatre Cervantes de l'Olleria. No falteu!

1 comentari:

Anònim ha dit...

GRÀCIES PER FICAR LA INFORMACIÓ.